Hondenartikelen

In deze categorie vind je ons assortiment aan halsbanden, lijnen, tuigen, speelgoed, voer- en drinkbakken, dierenvoeding en voedingssupplementen voor honden.

In deze categorie vind je ons assortiment aan  halsbanden, lijnen, tuigen,  speelgoed,  voer- en drinkbakken,  dierenvoeding en voedingssupplementen voor honden. meer lezen »
Venster sluiten
Hondenartikelen

In deze categorie vind je ons assortiment aan halsbanden, lijnen, tuigen, speelgoed, voer- en drinkbakken, dierenvoeding en voedingssupplementen voor honden.

Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
81 van 81
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Major Dog Frog
Major Dog Frog
De Kikker is een leuk motivatie speeltje en zorgt met de ingebouwde pieper voor extra plezier. De Kikker drijft in het water en beschikt over uitstekende vliegeigenschappen. Alle speeltjes van Major Dog zijn getest volgens de richtlijnen...
€ 14,95 *
Major Dog Bone Large
Major Dog Bone Large
De grote Bot is een bijzonder robuust en sterk speelgoed dat piept wanneer de hond in het oor bijt. De grote kluif laat zich moeiteloos gooien en door de hond apporteren. Het materiaal is vrij van schadelijke stoffen! Gemaakt voor...
€ 8,95 *
Major Dog Franz
Major Dog Franz
De Franz is een interactief werp speelgoed waarmee ook kan worden geknuffeld. De zachte pluche gemaakt van biologisch katoen animeert tot interactieve trekoefeningen. De pluche armen zijn inwendig versterkt met touwen wat extra...
€ 19,95 *
Major Dog Frog with Plush
Major Dog Frog with Plush
De Kikker met Pluche is een grappig motivatie speelgoed met een ingebouwde piep. De kikker beschikt over zeer goede vliegeigenschappen en drijft in het water. Vervaardigd van een mix van zachte pluche, biologisch katoen en het duurzaam...
€ 19,95 *
Major Dog Duck with Plush
Major Dog Duck with Plush
De Eend is een robuust en plezierig speelgoed, speciaal gemaakt is voor apporteer trainingen. Het zachte, gewatteerde hondenspeelgoed heeft binnen een piep wat voor extra speelplezier zorgt. De dummy drijft en kan daarom ook prima worden...
€ 19,95 *
Major Dog Willy
Major Dog Willy
De Willy is een robuust speelgoed voor middelgrote en grote honden. Met de geknoopte einden van de touwen is hij ideaal voor trek oefeningen tussen twee honden of tussen hond en baas. Hij drijft in het water waardoor hij ook prima te...
€ 16,95 *
Major Dog Braid
Major Dog Braid
De Vlecht is gevlochten uit twee stroken van het stevige Major Dog materiaal en twee stroken van duurzaam pluche, gemaakt van biologisch katoen. De Vlecht kan worden gebruikt voor apporteer trainingen en trek oefeningen. Daarnaast kan...
€ 22,95 *
Major Dog Boomer with Plush
Major Dog Boomer with Plush
De knuffel zachte boomer met pluche is een stevig en plezierig hondenspeeltje dat zich goed laat gooien. De ingebouwde piep maakt het spelen extra leuk. Het gebruikte pluche, van 100% biologisch katoenen, is zacht voor de snuit van de...
€ 17,95 *
Major Dog Mobby Dog
Major Dog Mobby Dog
De dynamische en drijvende Mobby Dog is speciaal ontwikkeld voor waterspelletjes. De grappige visvorm zorgt ervoor dat de Mobby Dog duidelijk zichtbaar is in het water. De extra lus maakt het gooien over grote afstanden mogelijk. Het...
€ 19,95 *
Major Dog Fish Bone
Major Dog Fish Bone
De Fish Bone van Major Dog is een uitzonderlijk en tandvriendelijk apporteer- en trekspeelgoed. Het geknoopte en zeer sterke touw is robuust en scheurbestendig. de Fish Bone is flexibel en kan gemakkelijk in elke tas worden meegenomen en...
€ 20,95 *
81 van 81
Laatst bekeken